WWW.AKCIOKAMERABOLT.HU

T.: 06-20/9-189-000

Web infó

Az oldal megtekintésére: Mozzila Firefox böngésző; JavaScript, Flash Player, ActiveX engedélyezése valamint 1366 x 768 képernyőfelbontás javasolt.

Kedves Ügyfeleink!

MÁR TELEFONON ÉS SMS-BEN IS MEGRENDELHETI AKCIÓKAMERÁJÁT!!!

Készülékekkel és kiegészítőkkel kapcsolatos információért kérem hívja a 06-20/9-189-000 telefonszámot hétfőtől vasárnapig 06:00-tól 22:00-ig. fogadjuk hívását.

    KÉRJEN VISSZAHÍVÁST (sms-ben, e-mailben vagy telefonon)

ÉS MI VISSZAHÍVJUK !!!

Telefonszámunk: 06-20/9-189-000

HÍVÓSZÁM NÉLKÜLI HÍVÁSOKAT NEM ÁLL MÓDUNKBAN FOGADNI!

Weboldalunkon a vásárlás elektronikus úton is történhet a megvásárolni kívánt terméket e-mail üzenetben kérjük küldje el az

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. és az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címekre.

A BIZTONSÁG ÉRDEKÉBEN KÉRJÜK, HOGY MIND A KETTŐ E-MAIL CÍMRE KÜLDJÉK EL A MEGRENDELÉSÜKET!

A megrendelésben írja le a megvásárolni kívánt terméket vagy termékeket, továbbá kérjük írja meg a számlázási és a pontos szállítási címet és a telefon számát is! Ezt követően felvesszük Önnel a kapcsolatot és igénye szerint veheti át  a megvásárolt készüléket vagy kiegészítőit. A ReDo-70 Bt. minden esetben a megvásárolni kívánt termékről előzetesen elküldi elektronikus úton megrendelőjének az árajánlatát. Felhívjuk kedves vásárlóink figyelmét, hogy a megrendelt termékek az aznapi árlista szerint kerül kiszámlázásra, árlista frissítése naponta történik az árfolyamok változása miatt! Az árlistában szereplő készülék árak nem tartalmazzák a postázási vagy szállítási díjat de a 27%-os áfat.


Cégünk lehetőséget biztosít akciókamera készülékek hitelre történő vásárlására is! Bővebb információ kérhető a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen, telefonon a 06-20/9-172-404-es számon, személyesen vagy az optbank logóra klikkelve!


 

Partnereink

Kesesés